Pagerinti krabų lazdelių kotletukai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Citrinos, 1 vienetas
- Juodieji pipirai, malti
- Paprika, raudonoji, 0.5 vieneto
- Petražolės, smulkintos, 1.5 stiklinės
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Alyvuogių aliejus
- Parmezano sūris, tarkuotas, 0.25 stiklinės
- Druska
- Krabų lazdelės, 450 gramų
- Sviestas
- Riešutai, Jūsų mėgstami, kapoti, 0.6 stiklinės
- Vorčesterio padažas
- Rikota, 250 gramų
- Svogūnų laiškai, 4 vienetai
- Krekeriai, grūsti, 1.5 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
Krabų lazdeles atitirpiname ir susmulkiname.
Susmulkintas krabų lazdeles sumaišome viename dubenyje su tarkuotais rikota bei parmezano sūriais, suplaktu kiaušiniu, susmulkinta paprika, svogūnų laiškais, petražolėmis, kapotais riešutais, Vorčesterio padažu bei druska, pipirais.
Gautą masę 30 min. paliekame šaldytuve.
Iš atšaldytos masės suformuojame nedidelius kotletukus ir apvoliojame grūstuose krekeriuose.
Išlydome keptuvėje sviestą, įpilame alyvuogių aliejaus ir iškepame kotletukus (apie 2-3 min. kiekvieną pusę).
Patiekite šiltus, apšlakstytus citrinos sultimis, su mėgstamomis daržovėmis.
» Rašyti komentarą