Padažas „Žaluma“

Padažas „Žaluma“
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus
  • Juodieji pipirai, malti
  • Peletrūnas, 1 valgomasis šaukštas
  • Krapai, 0.5 saujos
  • Petražolės, 1 sauja
  • Kiaušiniai, virtus, 3 vienetai
  • Majonezas, 100 mililitrų
  • Jogurtas, natūralus, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Garstyčių padažas, 1 valgomasis šaukštas
  • Svogūnų laiškai, 2 saujos
Gaminimo instrukcija:

Svogūnų laiškus, petražoles ir krapus susmulkinti.
Į tą patį dubenį sudėtį peletrūną, jogurtą, majonezą, garstyčių padažą, cukrų, druską bei pipirus ir viską sutrinti su blenderiu.
Virtus kiaušinius nulupti ir kiekvieną supjaustyti į 4-6 dalis.
Sudėti kiaušinius į padažą ir viską dar kartą pertrynus blenderiu, padėti padažą į šaldytuvą, kad atšaltų.
Šis padažas puikiai tinka prie virtų bulvių, o, jei nededate kiaušinių, puikiai tiks ir prie mėsos.

Receptą atsiuntė: Regina
» Rašyti komentarą