Padažas „Sared“

Padažas „Sared“
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Margarinas
  • Morkos, 1 vienetas
  • Pievagrybiai
  • Grietinė
  • Prieskoniai, padažui
Gaminimo instrukcija:

Supjaustyti prievagrybius stambesniais griežinėliais arba tiesiog pievagrybius per pusę perpjauti.

Tuo met sutarkuoti morkas, burokine tarka.

Užkaisti keptuvę, įdėti pievagrybius, kai pievagrybiai truputį susitrauks, tada sudėti morkas, truputį pakepinti, ir įdėti prieskonių, viską pakepinti ir sudėti grietinę, viską gerai išmaišyti. Dar pekepti kelias sukundes...

Skanaus!

Receptą atsiuntė: Emilija
» Rašyti komentarą