Pachlava

Pachlava
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 225 gramai
  • Graikiniai riešutai, 200 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 200 gramų
  • Grietinėlė, 150 gramų
  • Sviestas, 150 gramų
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Kiaušinio trynius atskirti nuo baltymo. Trynį, kepimo miltelius, sviestą (ar margariną), grietinėlę gerai išplakti. Padalinti išėjusią tešlą į tris kepimo formos lakštus. Iš kiaušinio baltymo, sukapotų riešutų, cukraus paruošti įdarą (ingredientus išplakti).

Į kepimo formą dėti lakštą. Ant jo užpilti pusę įdaro, tada dėti kitą lakštą. Pilti likusį įdarą ir uždėjus paskutinį lakštą, kepti 200 C orkaitėje apie 30 minučių. Šiek tiek atvėsusį galima pjaustyti.

Skanaus!!! :)

Receptą atsiuntė: Linksma
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Turke
2020-03-07 16:50
Baklava ir pachlava tai tas pats jei nezinojai
turke
2014-12-01 23:15
Nuotrauka neatitinka recepto. Nuotraukoje matau baklava, bet kadangi receptas vadinasi Pachlava, tai tikriausiai ir kepasi kitaip