Pachlava

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 225 gramai
- Graikiniai riešutai, 200 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 200 gramų
- Grietinėlė, 150 gramų
- Sviestas, 150 gramų
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Kiaušinio trynius atskirti nuo baltymo. Trynį, kepimo miltelius, sviestą (ar margariną), grietinėlę gerai išplakti. Padalinti išėjusią tešlą į tris kepimo formos lakštus. Iš kiaušinio baltymo, sukapotų riešutų, cukraus paruošti įdarą (ingredientus išplakti).
Į kepimo formą dėti lakštą. Ant jo užpilti pusę įdaro, tada dėti kitą lakštą. Pilti likusį įdarą ir uždėjus paskutinį lakštą, kepti 200 C orkaitėje apie 30 minučių. Šiek tiek atvėsusį galima pjaustyti.
Skanaus!!! :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-12-01 23:15
Nuotrauka neatitinka recepto. Nuotraukoje matau baklava, bet kadangi receptas vadinasi Pachlava, tai tikriausiai ir kepasi kitaip 

2020-03-07 16:50