Orkaitėje troškinta žuvis su apelsininiu padažu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 3
- Lydeka, arba kitokia Jūsų mėgstama žuvis, 800 gramų
- Džiūvėsėliai, malti
- Apelsinų sultys, 1 stiklinė
- Druska
- Sviestas
- Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
- Prieskoniai, žuviai
- Baltieji pipirai, malti
- Žalumynai, smulkinti
Gaminimo instrukcija:
Žuvis nuplaunama, nupjaustomi pelekai, supjaustoma žuvis mažesniais gabaliukais, išimami kaulai ir pabarstoma druska, žuvies prieskoniais bei pipirais.
Apdoroti žuvies gabaliukai sudedami į kepimo indą ir apibarstomi džiūvėsėliais.
Apelsinų sultys sumaišomos su grietine bei smulkintais česnakais ir supilamos į kepimo indą ant žuvies.
Kiekvienas žuvies gabaliukas apdedamas sviesto riekelėmis ir viskas kepama apie 25-30 min. 200 laipsnių temperatūros orkaitėje.
Iškepta žuvis apibarstoma žalumynais ir patiekiama su mėgstamu padažu.
Gero apetito!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-07-26 11:14
Šitas labai geras
Pirktinės sultys tiko gerai 


2012-07-20 23:07
o tai sultys pirktiniai ,ar paciam reikia isspausti?
2012-06-23 12:59
o koki dar padaza, jei ji troskinta padaze?
2012-08-01 00:30