Orkaitėje troškinta žuvis su apelsininiu padažu

Orkaitėje troškinta žuvis su apelsininiu padažu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 3
  • Lydeka, arba kitokia Jūsų mėgstama žuvis, 800 gramų
  • Džiūvėsėliai, malti
  • Apelsinų sultys, 1 stiklinė
  • Druska
  • Sviestas
  • Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
  • Prieskoniai, žuviai
  • Baltieji pipirai, malti
  • Žalumynai, smulkinti
Gaminimo instrukcija:

Žuvis nuplaunama, nupjaustomi pelekai, supjaustoma žuvis mažesniais gabaliukais, išimami kaulai ir pabarstoma druska, žuvies prieskoniais bei pipirais.
Apdoroti žuvies gabaliukai sudedami į kepimo indą ir apibarstomi džiūvėsėliais.
Apelsinų sultys sumaišomos su grietine bei smulkintais česnakais ir supilamos į kepimo indą ant žuvies.
Kiekvienas žuvies gabaliukas apdedamas sviesto riekelėmis ir viskas kepama apie 25-30 min. 200 laipsnių temperatūros orkaitėje.
Iškepta žuvis apibarstoma žalumynais ir patiekiama su mėgstamu padažu.
Gero apetito!

Receptą atsiuntė: Liveta
» Rašyti komentarą
» Komentarai
ligita
2012-08-01 00:30
gavosi labai skaniai, dekui uz puiku recepta
Tomas
2012-07-26 11:14
Šitas labai geras Pirktinės sultys tiko gerai
(anonimas)
2012-07-20 23:07
o tai sultys pirktiniai ,ar paciam reikia isspausti?
eli
2012-06-23 12:59
o koki dar padaza, jei ji troskinta padaze?