Orkaitėje troškinta triušiena

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Citrinos, 2 vienetai
- Česnakai, 3
- Česnakai, askaloniniai, 3 vienetai
- Čiobreliai, šakelės, 4 vienetai
- Laurų lapai, lapeliai, 2 vienetai
- Medus, 1 arbatinis šaukštelis
- Morkos, 2 vienetai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Šalavijas, šakelės, 2 vienetai
- Triušiena, 3 kilogramai
- Baltas vynas, sausas, 500 mililitrų
- Druska, 0.5 valgomojo šaukšto
- Aliejus, (kepimui)
- Sviestas, 50 gramų
- Baltieji pipirai, šviežiai malti
Gaminimo instrukcija:
Triušis supjaustomas mažesniais gabalėliais ir apkepamas keptuvėje su aliejumi, kol įgauna auksinį atspalvį.
Askaloniniai česnakai, svogūnai, morkos ir česnakai nulupami.
Morkos supjaustomos storesniais šiaudeliais.
Kepimo indas patepamas sviestu, sudedama triušiena, daržovės, prieskoninės žolelės, laro lapeliai, medus ir viskas apibarstome druska bei pipirais.
Sudedami citrinų ketvirčiai ir supilamas vynas.
Uždengiamas dangtis ir troškinama apie 1 val. 190 laipsnių temperatūroje.
Patiekiama su makaronais ir mėgstamomis daržovėmis.
Skanaus.
» Rašyti komentarą