Orkaitėje keptos viščiukų šlaunelės su raudonėliu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai, malti, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Garstyčios, Dižono, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Vištiena, šlaunelės, be odos ir be kaulų, 1 kilogramas
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Džiūvėsėliai, malti, 1 stiklinė
- Pienas, arba pasukos
- Kečupas, arba medus (pagal Jūsų skonį)
- Padažas, aštrus
- Raudonėliai, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Įkaitinkite orkaitę iki 210 laipsnių temperatūros.
Supjaustykite nukaulintas šlauneles be odos mažesniais gabalėliais.
Nedideliame inde suplakite kiaušinius, SANTA MARIA raudonėlius, Dižono garstyčias, druską, pipirus bei pieną.
Supilkite džiūvėsėlius į kitą dubenėlį.
Merkite kiekvieną vištienos gabalėlį į kiaušinius ir tuomet į džiūvėsėlius.
Dėkite vištos gabalėlius į orkaitė ant grotelių ir skardos ir kepkite apie 35-40 min.
Patiekite iškart su kečupu arba medumi.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-10-17 11:44