Orkaitėje keptos viščiukų šlaunelės su raudonėliu

Orkaitėje keptos viščiukų šlaunelės su raudonėliu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai, malti, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Garstyčios, Dižono, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Vištiena, šlaunelės, be odos ir be kaulų, 1 kilogramas
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Džiūvėsėliai, malti, 1 stiklinė
  • Pienas, arba pasukos
  • Kečupas, arba medus (pagal Jūsų skonį)
  • Padažas, aštrus
  • Raudonėliai, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:

Įkaitinkite orkaitę iki 210 laipsnių temperatūros.
Supjaustykite nukaulintas šlauneles be odos mažesniais gabalėliais.
Nedideliame inde suplakite kiaušinius, SANTA MARIA raudonėlius, Dižono garstyčias, druską, pipirus bei pieną.
Supilkite džiūvėsėlius į kitą dubenėlį.
Merkite kiekvieną vištienos gabalėlį į kiaušinius ir tuomet į džiūvėsėlius.
Dėkite vištos gabalėlius į orkaitė ant grotelių ir skardos ir kepkite apie 35-40 min.
Patiekite iškart su kečupu arba medumi.

Receptą atsiuntė: Edita
» Rašyti komentarą
» Komentarai
?
2014-10-17 11:44
o is darzo raudonelis netiks,reikia butinai santa marijos?