Orkaitėje kepti vištų sparneliai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 1
- Juodieji pipirai
- Mango, skonio balzaminis padažas, 5 valgomieji šaukštai
- Vištų sparneliai, 8 vienetai
- Majonezas, 2 valgomieji šaukštai
- Vanduo, 5 valgomieji šaukštai
- Druska
- Prieskoniai, vištienos
- Karis
Gaminimo instrukcija:
Visų ingredientų kiekis skirtas 8 vištos sparneliams
Česnaką smulkiai supjaustome ir įtriname vištų sparnelius. Apibarstome prieskoniais ir sudedame į indą, kad visi sparneliai būtų vienas prie kito stipriai prisispaudę. Užpilame 5 šaukštus vandens ir 5 šaukštus balzamiko. Išmaisome, kad visiems sparneliams tektų šio skysčio. Palaikome apie 12 valandų šaldytuve.
Įkaitiname orkaitę iki 200 C. Prieš kepant nupilame skystį (galima šiek tiek palikti, bet labai nedaug), dedame majonezą ir gerai išmaišome. Sudėję sparnelius ant skardos pakartotinai pabarstome kariu ir kepame kol gražiai apskrus.
Tinka valgyti su šviežiomis salotomis bei namuose pagamtais kiaušinio makaronais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-12-09 22:27


2011-02-15 12:36






2010-08-08 18:03
labai skanus
lengvai ir greitai pagaminti


2009-11-26 20:12
Butinai reiks pabandyti
k: Reiks imest ir pora kulsiu 


2011-12-09 22:28