Orkaitėje keptas viščiukas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Vištiena, (viščiukas), 1 stiklinė
- Česnakai, 1 galva
- Petražolės, 1 pundelis
- Čiobreliai, 1 sauja
- Druska
- Pipirai, juodieji
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Viščiuką įtrinti trinto česnako, druskos, pipirų, petražolių ir čiobrelių mišiniu ir virvele viščiuką surišti (estetiškai atrodys gražiau, o pati mėsa bus sultingesnė). Marinuoti 12 valandų. Kepti apie valandą laiko 200°C temp. orkaitėje ant grotelių (apačioje grotelių palikite kepimo skardą išklotą popieriumi, susidariusioms sultims nubėgti).
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-12-17 20:18
Tai gal kazkam akinuku reik 

2014-12-02 07:44
pagal ingredientus pats visciukas visai ir nebutinas 

2017-12-13 18:14