Orkaitėje keptas viščiukas

Orkaitėje keptas viščiukas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištiena, (viščiukas), 1 stiklinė
  • Česnakai, 1 galva
  • Petražolės, 1 pundelis
  • Čiobreliai, 1 sauja
  • Druska
  • Pipirai, juodieji
Gaminimo instrukcija:

Viščiuką įtrinti trinto česnako, druskos, pipirų, petražolių ir čiobrelių mišiniu ir virvele viščiuką surišti (estetiškai atrodys gražiau, o pati mėsa bus sultingesnė). Marinuoti 12 valandų. Kepti apie valandą laiko 200°C temp. orkaitėje ant grotelių (apačioje grotelių palikite kepimo skardą išklotą popieriumi, susidariusioms sultims nubėgti).

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Miglė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Jekaterina
2017-12-13 18:14
Ar visciuka viniojote i folija ar tiesiog neviniota dejote i skarda?
Ilona
2014-12-17 20:18
Tai gal kazkam akinuku reik
Egle
2014-12-02 07:44
pagal ingredientus pats visciukas visai ir nebutinas