Orkaitėje keptas plovas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Veršiena, 500 gramų
- Ryžiai, 500 gramų
- Svogūnai, 2 vienetai
- Morkos, 2 vienetai
- Česnakai, 1
- Pomidorų padažas, 5 valgomieji šaukštai
- Druska
- Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Veršieną supjaustome nedideliais gabaliukais ir subarstę prieskoniais palaikome apie 30 min.
Apkepiname mėsą keptuvėje ir sudedame į troškinimo indą.
Toliau apkepiname morkas su svogūnais ir sudedame ant mėsos.Uždedame pomidorų padažą, supilame nuplautus ryžius ir užpilame verdančio vandenio tiek, kad per du pirštus būtų virš ryžių.
Šauname į įkaitintą orkaitę, po pusės valandos į ryžius susmaigstome česnako skilteles ir dar apie pusę valandos patroškiname.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-03-25 18:41
Čia ne joks plovas,o ryžių košė
2015-09-14 10:05
as plova verdu greitpuodi,labai skanus gaunasi.
2014-03-06 13:56
kokia temperatūra turi būt ?????
2011-12-29 13:53
Labai paprasta ir skanu,o del ryziu taigi aiskiai parasyta,supilame nuplautus ryziu,taigi apie virima nieko neraso,tai kam dar klausinet?
2017-08-22 21:38