Orkaitėje kepta lašiša

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 3
- Juodieji pipirai, malti, 0.3 arbatinio šaukštelio
- Lašiša, 700 gramų
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
- Sviestas, 100 gramų
- Baltieji pipirai, malti, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Žalumynai, čiobreliai, rozmarinas, petražolės, 1 sauja
- Kuminas, maltas, 0.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
Žuvį gerai išbalome, nuplauname, nupjauname galvą ir įtriname išspaustu česnaku, druska, pipirais, kuminu bei žalumynais.
Dedame žuvį į folija išklotą kepimo skardą, ant viršaus sudedame sviesto riekeles.
Kepame apie 30-40 min. 175 laipsnių temperatūros orkaitėje.
Patiekiame su mėgstamu garnyru.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-04-04 18:46
Dėl sviesto, tai tikrai nėra būtina. Dar patariu foliją patepti šlakeliu aliejaus, kad nepriliptų. Dar paprieskoniuoti galima nutarkuota citrinos žievele. Žinoma skonio reikalas 

2012-01-29 17:01
pritariu, sviesto kaip ir nereikia cia.
2011-12-20 12:22
Kam tas sviestas, lasisa riebi zuvis.
2019-07-15 20:16