Orkaitėje kepta lašiša

Orkaitėje kepta lašiša
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 3
  • Juodieji pipirai, malti, 0.3 arbatinio šaukštelio
  • Lašiša, 700 gramų
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
  • Sviestas, 100 gramų
  • Baltieji pipirai, malti, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Žalumynai, čiobreliai, rozmarinas, petražolės, 1 sauja
  • Kuminas, maltas, 0.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:

Žuvį gerai išbalome, nuplauname, nupjauname galvą ir įtriname išspaustu česnaku, druska, pipirais, kuminu bei žalumynais.
Dedame žuvį į folija išklotą kepimo skardą, ant viršaus sudedame sviesto riekeles.
Kepame apie 30-40 min. 175 laipsnių temperatūros orkaitėje.
Patiekiame su mėgstamu garnyru.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Rūta
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Sviestas
2019-07-15 20:16
Kam kam.. Dėl skonio gi
Kari
2015-04-04 18:46
Dėl sviesto, tai tikrai nėra būtina. Dar patariu foliją patepti šlakeliu aliejaus, kad nepriliptų. Dar paprieskoniuoti galima nutarkuota citrinos žievele. Žinoma skonio reikalas
gty
2012-01-29 17:01
pritariu, sviesto kaip ir nereikia cia.
Jurate
2011-12-20 12:22
Kam tas sviestas, lasisa riebi zuvis.