Orkaitėje kepta citrininė višta

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Citrinos, 3 vienetai
- Garstyčios, Dižono, 3 valgomieji šaukštai
- Vištiena, 1,5 kg svorio, 1 vienetas
- Alyvuogių aliejus, 1 arbatinis šaukštelis
- Žalumynai, (pvz., čiobrelis, mairūnas, bazilikas, raudnėlis, kalendra ir pan.), 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros.
Nedideliame dubenėlyje sumaišykite garstyčias, alyvuogių aliejų bei žalumynus.
Vištą supjaustykite mažesniais gabalais ir įtrinkite pasigamintu marinatu.
Taip paruoštą vištą palikite per naktį šaldytuve.
Kitą dieną sudėkite vištą į folija išklotą ir aliejumi pateptą kepimo skardą.
Kepkite apie 50 min.
Tuomet apšlakstykite citrinų sultimis, apdėliokite citrinų griežinėliais ir pakepkite dar apie 5-8 min.
Patiekite šiltą su mėgstamu garnyru.
Skanaus
» Rašyti komentarą