Orkaitėje kepta aviena su įdaru

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 6
- Čiobreliai
- Juodieji pipirai
- Petražolės, 1 sauja
- Rozmarinas
- Svogūnai, 2 vienetai
- Šalavijas
- Alyvuogių aliejus, 5 valgomieji šaukštai
- Pievagrybiai, 300 gramų
- Druska
- Sviestas
- Aviena, 1.2 kilogramo
Gaminimo instrukcija:
Avienos kumpį išskleisti ant stalo ir gerai įtrinti česnakais, druska bei pipirais.
Keptuvėje su sviestu atskirai pakepinti svogūnus ir pievagrybius.
Ant išskleisto avienos kumpio sudėti visus su aliejumi sumaišytus susmulkintus žalumynus, svogūnus, pievagrybius ir suvynioti.
Suvyniotą avieną apvynioti siūlu, kad kepant nepasileistų ir viršų aptrinti druskos, žalumynų bei aliejaus mišiniu.
Vyniotinį sudėti į kepimo „rankovę“ ir kepti apie 40 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Tuomet išimti mėsą iš „rankovės“ ir pakepti dar apie 20 min.
Valgyti šiltą.
Gero apetito!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-12-24 08:44
Man tai visai buvo skanu, jei dar ušpiltumėte kečiupo išvis būtų ok. 

2013-12-24 08:46