Oranžinis desertas

Oranžinis desertas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Apelsinai, 1 vienetas
  • Cukrus, 4 valgomieji šaukštai
  • Jogurtas, vaisinis, 1 stiklinė
  • Apelsinų sultys, 1.5 stiklinės
  • Šokoladas, juodasis, tarkuotas, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Želatina, 1 valgomasis šaukštas
  • Vafliai, 30 gramų
  • Putojantis vynas, 2 valgomieji šaukštai
  • Vanilinis cukrus, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:

Želatiną užmerkti 6 šaukštuose vandens.
Apelsiną supjaustyti.
Sultis sumaišyti su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir želatina. Pakaitinti, kol želatina ištirps, bet neužvirinti.
Masę atvėsinti ir supilti šampaną.
Į bokalus sudėti apelsinus, užpilti želė iki pusės bokalo ir atšaldyti.
Patiekti su jogurtu, tarkuotu šokoladu ir vafliais.
Gardaus!

Receptą atsiuntė: Gitana
» Rašyti komentarą
» Komentarai
vaida petraityte
2012-02-05 20:04
sunkus receptas kas turi daugau pinigu galit su siemenu blyna iskepti mano recptas kiausinus viena miltai vandens drusko truputi pagal skkoni alieju ir visak gerai is maiskit