Oranžinis desertas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Apelsinai, 1 vienetas
- Cukrus, 4 valgomieji šaukštai
- Jogurtas, vaisinis, 1 stiklinė
- Apelsinų sultys, 1.5 stiklinės
- Šokoladas, juodasis, tarkuotas, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Želatina, 1 valgomasis šaukštas
- Vafliai, 30 gramų
- Putojantis vynas, 2 valgomieji šaukštai
- Vanilinis cukrus, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Želatiną užmerkti 6 šaukštuose vandens.
Apelsiną supjaustyti.
Sultis sumaišyti su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir želatina. Pakaitinti, kol želatina ištirps, bet neužvirinti.
Masę atvėsinti ir supilti šampaną.
Į bokalus sudėti apelsinus, užpilti želė iki pusės bokalo ir atšaldyti.
Patiekti su jogurtu, tarkuotu šokoladu ir vafliais.
Gardaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-02-05 20:04