Omletas su obuolių įdaru

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cinamonas, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Cukraus pudra, pabarstymui
- Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
- Obuoliai, rūgštesni, 4 vienetai
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Obuolių sultys, 75 gramai
- Druska
- Sviestas, ištirpintas, 4 arbatiniai šaukšteliai
- Konjakas, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Obuolius nulupti ir supjaustyti kubeliais.
Patroškinti 5 min. karštose obuolių sultyse, suberti cinamoną, cukrų ir supilti konjaką. Atvėsinti.
Kiaušinius suplakti su druska ir 4 šaukštais vandens.
Iš gautos tešlos iškepti svieste 4 omletus.
Sudėti omletus į lėkštes, ant vienos pusės sudėti obuolius, kita puse uždengti.
Omletus pabarstyti cukraus pudra.
» Rašyti komentarą