Omletas su obuolių įdaru

Omletas su obuolių įdaru
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cinamonas, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Cukraus pudra, pabarstymui
  • Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
  • Obuoliai, rūgštesni, 4 vienetai
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Obuolių sultys, 75 gramai
  • Druska
  • Sviestas, ištirpintas, 4 arbatiniai šaukšteliai
  • Konjakas, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:

Obuolius nulupti ir supjaustyti kubeliais.
Patroškinti 5 min. karštose obuolių sultyse, suberti cinamoną, cukrų ir supilti konjaką. Atvėsinti.
Kiaušinius suplakti su druska ir 4 šaukštais vandens.
Iš gautos tešlos iškepti svieste 4 omletus.
Sudėti omletus į lėkštes, ant vienos pusės sudėti obuolius, kita puse uždengti.
Omletus pabarstyti cukraus pudra.

Receptą atsiuntė: Rūta
» Rašyti komentarą