Omletas su bulvėmis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bulvės, 2 vienetai
- Česnakai, 2
- Juodieji pipirai, malti
- Petražolės, smulkintos
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Alyvuogių aliejus
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Bulves nuskusti ir supjaustyti plonomis riekelėmis.
Keptuvėje įkaitinti šiek tiek aliejaus ir apkepinti jame smulkintą svogūną, česnaką ir bulves, kol bulves gražiai apskrunda.
Tuomet pagardinti druska, pipirais bei petražolėmis ir tolygiai paskleisti per visą keptuvę.
Ant viršaus supilti išplaktus kiaušinius ir nemaišant gerai apkepti.
Apkepus vienai pusei keptuvę uždengti lėkšte ir apversti keptuvę, kad omletas persikeltų ant lėkštės.
Tuomet dėti omletą atgal į keptuvę neapkepta puse žemyn ir apkepinti.
Omletui gerai apkepus dėkite į lėkštę ir skanaus!
Nenusiminkite jei omletas subyrėjo - jis vistiek pasižymi tuo pačiu puikiu skoniu.
» Rašyti komentarą