Obuoliukas

Obuoliukas
Štai tas skanusis "Obuoliukas"
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, 5 vienetai
  • Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Kvietiniai miltai, 3 skiltelės
  • Aliejus, 0.5 stiklinės
  • Cukrus, 1 stiklinė
  • Obuoliai, 5 vienetai
  • Cinamonas
  • Cukraus pudra
Gaminimo instrukcija:
  1. Sudedame visą cukrų, kepimo miltelius ir įmušame kiaušinius, viską išmaišome.

  2. Pilame aliejų ir po to sudedame miltus viską išmaišome.

  3. Tešla turi būti tiršta, jei tešla skysta dedame dar miltų.

  4. Supjaustome obuolius ir juos apibarstome cinamonu.

  5. Sudedame puse supjaustytų obuoliu į kepimo indą ir užpilame tešlą. Tada ant tešlos vėl dedame obuolius ir užpilame tešlą.

  6. Dedame į orkaitę 180°C temperatūroje kepame 30 - 40 min. Iškepus apibarstome cukraus pudra.

    Skanaus :)

Porcijų skaičius: 5
Receptą atsiuntė: Augustė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
boba
2014-09-12 16:28
3KILAI MYLTU)))))))))))))))))))
manau
2014-09-11 17:47
Miltų reiks 3 stiklinių. Juk akivaizdu.
Lina
2014-09-11 16:27
Tikrai,tai kiek tu miltu?