Obuoliukas

Štai tas skanusis "Obuoliukas"
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kiaušiniai, 5 vienetai
- Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Kvietiniai miltai, 3 skiltelės
- Aliejus, 0.5 stiklinės
- Cukrus, 1 stiklinė
- Obuoliai, 5 vienetai
- Cinamonas
- Cukraus pudra
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 5
Sudedame visą cukrų, kepimo miltelius ir įmušame kiaušinius, viską išmaišome.
Pilame aliejų ir po to sudedame miltus viską išmaišome.
Tešla turi būti tiršta, jei tešla skysta dedame dar miltų.
Supjaustome obuolius ir juos apibarstome cinamonu.
Sudedame puse supjaustytų obuoliu į kepimo indą ir užpilame tešlą. Tada ant tešlos vėl dedame obuolius ir užpilame tešlą.
Dedame į orkaitę 180°C temperatūroje kepame 30 - 40 min. Iškepus apibarstome cukraus pudra.
Skanaus :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-09-11 17:47
Miltų reiks 3 stiklinių. Juk akivaizdu. 

2014-09-11 16:27
Tikrai,tai kiek tu miltu?
2014-09-12 16:28