Obuolių žiedai tešloje

Obuolių žiedai tešloje
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Obuoliai, 3 vienetai
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 0.5 stiklinės
  • Cukrus, 100 gramų
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska
  • Aliejus
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinius išplakti su žiupsneliu druskos ir cukrumi.
    Į kiaušinių plakinį suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Gerai išmaišyti.
    Jei tešla gavosi tirštoka, galima įpilti porą šaukštų pieno.

  2. Obuolius nulupti ir išskobti, supjaustyti 1,5 cm storumo žiedais. Galima iš pradžių supjaustyti žiedais, o po to peiliu išpjauti vidurį.

  3. Obuolių žiedus išvolioti tešloje ir kepti įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių.
    Iškeptus obuolius apibarstyti cukraus pudra.
    Galima patiekti su ledais, plakta grietinėle.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Ernesta
» Rašyti komentarą
» Komentarai
hd
2019-06-20 17:11
geriau cukrų barstyti ant ką tik iškeptų, arba cukraus pudrą
Nesvarbu
2018-07-25 22:23
Pabandysiu manau skanu bus kai pasigaminsiu parašysiu
YAMI
2011-10-30 11:37
SKANU, NESUNKU PAGAMINTI ,SUPER RECEPTUKAS