Obuolių žiedai tešloje

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Obuoliai, 3 vienetai
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 0.5 stiklinės
- Cukrus, 100 gramų
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Druska
- Aliejus
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Kiaušinius išplakti su žiupsneliu druskos ir cukrumi.
Į kiaušinių plakinį suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Gerai išmaišyti.
Jei tešla gavosi tirštoka, galima įpilti porą šaukštų pieno.Obuolius nulupti ir išskobti, supjaustyti 1,5 cm storumo žiedais. Galima iš pradžių supjaustyti žiedais, o po to peiliu išpjauti vidurį.
Obuolių žiedus išvolioti tešloje ir kepti įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių.
Iškeptus obuolius apibarstyti cukraus pudra.
Galima patiekti su ledais, plakta grietinėle.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2018-07-25 22:23
Pabandysiu manau skanu bus kai pasigaminsiu parašysiu
2011-10-30 11:37


2019-06-20 17:11