Obuolių "tiramisu"

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Citrinos, 1 vienetas
- Cukrus, rudas, 3 valgomieji šaukštai
- Obuoliai, 3 vienetai
- Grietinėlė, 2 valgomieji šaukštai
- Sausainiai, 100 gramų
- Šokoladas, juodasis, 50 gramų
- Likeris, riešutų arba romas, konjakas, 1 valgomasis šaukštas
- Mascarpone sūris, 500 gramų
Gaminimo instrukcija:
Obuolius nulupti, supjaustyti gabaliukais.
Sudėti į puodą, suberti 1 šaukštą cukraus, supilti 2 šaukštus citrinos sulčių, 2 šaukštus vandens ir patroškinti 10 min.
Atvėsinti, supilti alkoholį.
Likusį cukrų sumalti į pudrą ir sumaišyti su mascarpone, 2 šaukštais citrinos sulčių ir grietinėle.
Sausainius sulaužyti, sudėti į desertines vazeles, paberti tarkuoto šokolado, sudėti obuolius ir kremą. Deserto viršų apibarstyti šokoladu, uždengti plėvele ir palaikyti šaldytuve 2 val.
» Rašyti komentarą