Obuolių pyragėliai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Citrinos, žievelė
- Cukrus, 2.5 valgomojo šaukšto
- Margarinas, 125 gramai
- Obuoliai
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
- Uogienė
- Vanilinis cukrus
Gaminimo instrukcija:
Iš visų komponentų užminkyti tešlą ir palikti šaldytuve 1 valandai.
Po to iškočioti pusės centimetro storiu lakštą ir formele ar stikline išspausti skridinėlius.
Jų turėtų būti lyginis skaičius.
Ant vieno uždėti obuolio griežinėlį, džemo ir ant viršaus uždėti kitą skridinėlį.
Kraštus gerai užspausti.
Skridinėlius sudėti į popieriumi išklotą kepimo skardą ir kepti 175 C temperatūroje.
Iškepus apibarstyti miltiniu cukrumi, papuošti džemu.
Dar liko šiek tiek tešlos tad suformavau viduriuką, kad laikytųsi uogienė ;)
Skanaus
» Rašyti komentarą