Obuolių pyragas su varške ir uogiene

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cinamonas, įdarui, 1 arbatinis šaukštelis
- Cukrus, įdarui, 1 valgomasis šaukštas
- Cukrus, tešlai, 1 valgomasis šaukštas
- Obuoliai, įdarui, 2 vienetai
- Kiaušiniai, tešlai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, tešlai, 400 gramų
- Varškė, įdarui, 300 gramų
- Sviestas, tešlai, 200 gramų
- Kepimo milteliai, tešlai, 1 arbatinis šaukštelis
- Uogienė, įdarui, 5 valgomieji šaukštai
- Vanilinis cukrus
Gaminimo instrukcija:
Miltus ir kepimo miltelius gerai išmaišyti, įtarkuoti sviestą.
Kiaušinius su cukrumi gerai išplakti. Plakinį supilti į miltų masę ir gerai išmaišyti. 2/3 tešlos dėti į kepimo skardą ir kepti orkaitėje apie 15 minučių. Kitą tešlos dalį padėti į šaldymo kamerą.
Įdaro gaminimas: varškę gerai išmaišyti su kiaušiniais, cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Obuolius sutarkuoti ir sumaišyti su cukrumi ir cinamonu. Ant pakepusios tešlos dėti obuolių, tada varškės ir uogienės sluoksnį. Ant viršaus užtarkuoti likusią tešlą ir kepti apie valandą 180°C orkaitėje.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-05-26 17:44