Obuolių pyragas su varške

Obuolių pyragas su varške
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Tešla, 2 lapai
  • Varškė, 200 gramų
  • Grietinė, 100 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Vanilinis cukrus, 1 valgomasis šaukštas
  • Cukrus, 4 valgomieji šaukštai
  • Citrinos, 1 vienetas
  • Šokoladas, baltasis, 100 gramų
  • Džiovinti greipfrutai, 1 sauja
  • Krakmolas, 2 valgomieji šaukštai
  • Miltai, 1 valgomasis šaukštas
  • Obuoliai, 1 kilogramas
Gaminimo instrukcija:
  1. Atšildyta tešla iškloti torto formą.

    Obuolius nulupti, supjaustyti riekelėmis, apšlakstyti citrina.

    Kiaušinius suplakti su cukrumi, vaniliniu cukrumi.

    Varškę sumaišyti su grietine.

    Grietinės ir varškės masę sumaišyti su kiaušinių mase, supilti miltus su krakmolu ir vėl išmaišyti. Pilti į tortinę: obuolių, kremo, vėl obuolių ir vėl kremo.

  2. Dėti į iki 180°C temperatūros įkaitintą orkaitę ir kepti apie 50 min.

    Aptarkuoti dar karštą baltu šokoladu ir džiovintais greipfrutais. Valgyti atšaldytą.

Porcijų skaičius: 8
Receptą atsiuntė: Regina
» Rašyti komentarą