Obuolių pyragas su varške

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, įdarui, 100 gramų
- Cukrus, tešlai, 100 gramų
- Obuoliai, 3 vienetai
- Kvietiniai miltai, tešlai, 350 gramų
- Grietinėlė, įdarui, 200 mililitrų
- Varškė, įdarui, 400 gramų
- Sviestas, tešlai, 150 gramų
- Kepimo milteliai, tešlai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Kambario temperatūros sviestą sumaišyti su cukrumi, supilti miltus sumaišytus su kepimo milteliais. Tešla tampa labai biri. Ją suberiame į formą.
Sumaišyti varškę su grietinėle ir cukrumi, bet nesuplakti mikseriu. Gaunasi kremo purumo masė. Ją supilti ant formoje esančio pagrindo.
Ant viršaus burokine tarka sutarkuoti vidutinio didumo obuolius ir pašauti i orkaite.
Kepti 175 laipsnių (pagal Celsijų) temperatūroje 35-40min.
Valgyti atvėsusį.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-10-11 22:09
O kodel kaip obuolius supjaustai taip jie man neiskepa?
2012-11-17 22:43
h0 22222222222222222
2014-11-12 20:59