Obuolių pyragas su varške

Obuolių pyragas su varške
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, įdarui, 100 gramų
  • Cukrus, tešlai, 100 gramų
  • Obuoliai, 3 vienetai
  • Kvietiniai miltai, tešlai, 350 gramų
  • Grietinėlė, įdarui, 200 mililitrų
  • Varškė, įdarui, 400 gramų
  • Sviestas, tešlai, 150 gramų
  • Kepimo milteliai, tešlai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Kambario temperatūros sviestą sumaišyti su cukrumi, supilti miltus sumaišytus su kepimo milteliais. Tešla tampa labai biri. Ją suberiame į formą.

Sumaišyti varškę su grietinėle ir cukrumi, bet nesuplakti mikseriu. Gaunasi kremo purumo masė. Ją supilti ant formoje esančio pagrindo.
Ant viršaus burokine tarka sutarkuoti vidutinio didumo obuolius ir pašauti i orkaite.
Kepti 175 laipsnių (pagal Celsijų) temperatūroje 35-40min.
Valgyti atvėsusį.

Receptą atsiuntė: Diana
» Rašyti komentarą
» Komentarai
virga
2014-11-12 20:59
Manau per storas sluoksnis obuoliu gali buti.
Vilmux;D
2013-10-11 22:09
O kodel kaip obuolius supjaustai taip jie man neiskepa?
edita
2012-11-17 22:43
h0 22222222222222222