Obuolių pyragas su riešutais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Sviestas, minkštas, 100 gramų
- Cukraus pudra, 75 gramai
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Kvietiniai miltai, 60 gramų
- Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Obuoliai, dideli, 3 vienetai
- Riešutai, aš naudojau žemės, 100 gūželių
- Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
- Cukrus, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Minkštą sviestą išsukame su cukraus pudra ir vaniliniu cukrumi.
Obuolius nulupame, išvalome nuo sėklų ir sutarkuojame su burokinę tarka.
Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir persijojame į sviesto masę.
Sudedame kiaušinius ir tarkuotus obuolius bei viską gerai išmaišome.
Kepimo formą aptepame sviestu, sudedame tešlą.
Riešutus susmulkiname peiliu arba blenderiu, dedame cukrų, sviestą ir gerai sumaišome.
Riešutų masę dedame ant tešlos. Kepame apie 35 min. 180 °C temp. orkaitėje.
» Rašyti komentarą