Obuolių pyragas su ledais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cinamonas, 1 arbatinis šaukštelis
- Cukrus, 1 stiklinė
- Margarinas, "Vilnius", pakeliais, 1 vienetas
- Obuoliai, 0.7 kilogramo
- Kvietiniai miltai, 3 stiklinės
- Ledai, rutuliukai, 4 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Margariną „Vilnius“ kepiniams sušaldome kameroje ir sutarkuojame per stambia tarką. Pilame cukrų ir miltus bei rankomis atsargiai viską sumaišome, kad gautųsi tolygūs trupinėliai. 2/3 tešlos (trupinių) supilame į skardą (išteptą margarinu) ir suspaudžiame. Ant jos dedame tarkuotus obuolius, paskanintus cukrumi ir cinamonu (pagal skonį), o ant viršaus užbarstyome likusius trupinius. Dedame į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepti 40-50 min. (kol gražiai paruduos paviršius). Patiekti karštą su ledais (labiausiai tinka vaniliniai ir šokoladiniai). Greita ir be proto skanu!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-06-27 23:34
Zita, reikia 500g margarino kepiniams 

2011-05-15 13:15
Esu ne Lietuvoj, tai negaliu nusipirkti Vilniaus margarino
Gal galite kas parasyti kiek gramu reikia to margarino?
Aciu


2011-01-24 17:16

2011-01-24 17:15
Labai skanus ir greitai paruosiamas obuoliu pyragas.aciu Poniai Kostancijai!
2016-09-11 16:44