Obuolių pyragas su kondensuotu pienu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Obuoliai, 4 vienetai
- Kiaušiniai, 5 vienetai
- Kvietiniai miltai, 12 valgomųjų šaukštų
- Džiūvėsėliai, malti
- Sviestas
- Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
- Kondensuotas pienas, 380 gramų
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Kiaušinius išplakame su kondensuotu pienu bei grietine.
Į gautą masę suberiame išsijotus bei su kepimo milteliais sumaišytus miltus ir išmaišome vientisą tešlą.
Obuolius supjaustome kubeliais ir sudedame į tešlą.
Galima sluoksniuoti: pilti tešlos, užberti obuolių, vėl pilti tešlos ir vėl užberti obuolių ir t.t. Aš tai sumaišau obuolius su visa tešlos mase.
Kepimo indą ištepame sviestu ir apačią pabarstome džiūvėsėliais.
Kepame 200 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30 min.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-11-03 13:45
Džiuvėsėliai kepimo indui pabarstyti...
2016-03-12 12:21
Kiek reikia sviesto? It kam tie dziuveseliai? Kur juos deti ?
2015-11-12 09:45
Dariau labai patiko.
2015-11-04 16:22
Labai skanus ir lengvai pasidarantis pyragas

2016-11-03 13:46