Obuolių pyragas su kondensuotu pienu

Obuolių pyragas su kondensuotu pienu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Obuoliai, 4 vienetai
  • Kiaušiniai, 5 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 12 valgomųjų šaukštų
  • Džiūvėsėliai, malti
  • Sviestas
  • Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
  • Kondensuotas pienas, 380 gramų
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Kiaušinius išplakame su kondensuotu pienu bei grietine.
Į gautą masę suberiame išsijotus bei su kepimo milteliais sumaišytus miltus ir išmaišome vientisą tešlą.
Obuolius supjaustome kubeliais ir sudedame į tešlą.
Galima sluoksniuoti: pilti tešlos, užberti obuolių, vėl pilti tešlos ir vėl užberti obuolių ir t.t. Aš tai sumaišau obuolius su visa tešlos mase.
Kepimo indą ištepame sviestu ir apačią pabarstome džiūvėsėliais.
Kepame 200 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30 min.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Inga
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Akvilė
2016-11-03 13:46
O sviestas tam pačiam indui ištepti...
Akvilė
2016-11-03 13:45
Džiuvėsėliai kepimo indui pabarstyti...
Vilda
2016-03-12 12:21
Kiek reikia sviesto? It kam tie dziuveseliai? Kur juos deti ?
Audronė
2015-11-12 09:45
Dariau labai patiko.
Rasa
2015-11-04 16:22
Labai skanus ir lengvai pasidarantis pyragas