Obuolių pyragas pagal Sandrą

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cinamonas
- Cukrus, 200 gramų
- Obuoliai, 4 vienetai
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Kvietiniai miltai, 250 gramų
- Soda, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Grietinė
Gaminimo instrukcija:
Kiaušinius išplakite, supilkite cukrų ir gerai išsukite, kol cukrus nebegirgždės.
Tuomet suberkite miltus, sudėkite nugesintą sodą ir viską gerai išmaišykite.
Tešla turi būti šiek tiek tirštesnė nei blynų.
Kol tešlos masė brinksta, galite pasidaryti įdarą.
Nuplautus obuolius nulupkite ir supjaustykite skiltelėmis.
Supjaustytus obuolius apibarstykite cinamonu ir cukrumi.
Ištepkite skardą sviestu ir pabarstykite džiūvėsėliais.
Į paruoštą skardą pirmiausia sudėkite įdarą, paskui tešlą.
Kepkite 30-40 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Pyragą skaniausia valgyti šiltą.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-11-07 16:02
kokioj temperaturoj kept?
2011-11-06 15:40
labai skanus rekomendoju visiems 

2011-03-30 11:02
Tai paprasciausias obuoliu pyragas toki jau seniai moku kepti ir labai skaniai nors man 11 metu zinau labai daug receptu tiek pyragu tiek kotletu... ir ce kur rasa soda ja reik nugesinto arba daug geriau ira kepima milteliai puse pakelio reikia deti 

2010-10-30 22:25
Labai skanus pyragas gavos!!!!
arselis:






2011-11-09 16:01