Obuolių pyragas iš trapios ir netrapios tešlos

Obuolių pyragas iš trapios ir netrapios tešlos
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cinamonas, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Cukrus, (obuoliams apibarstyti), 0.5 stiklinės
  • Cukrus, (tešlai), 5 valgomieji šaukštai
  • Obuoliai, 6 vienetai
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 0.85 stiklinės
  • Jogurtas, 1 stiklinė
  • Sviestas
  • Kepimo milteliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Vanilinis cukrus, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Sluoksniuota tešla, bemielė, 300 gramų
Gaminimo instrukcija:

Obuolius nulupti, supjaustyti kubeliais užpilti cukrumi, 1 šaukšteliu vanilinio
cukraus, cinamonu.
Skardą ištepti sviestu ir iškloti kambario temperatūros bemiele tešla.
Ant jos suberti obuolius.
Tuomet iš likusių ingredientų padaryti pakankamai skystą, bet ne per daug skystą tešlą (maždaug blynų tešlos skystumo) ir užpilti ją ant obuolių.
kepti 200 laipsnių temperatūroje apie 45 min.
Pateikti su ledais karštą arba jau atvėsusį (tuomet jis geriau pjaustosi).
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Majukė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
gintaras
2011-10-16 13:41
puikus piragas ir greitai , jiau valgau