Obuolių pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cinamonas
- Cukrus, 2 stiklinės
- Obuoliai, 3 vienetai
- Kiaušiniai, 8 vienetai
- Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
- Sviestas, 25 gramai
Gaminimo instrukcija:
Kiaušinius išplakite, supilkite cukrų ir gerai išmaišykite.
Supilkite miltus ir išmaišykite vėl.
Obuolius nulupkite ir supjaustykite skiltelėmis.
Skardą ištepkite sviestu, sudėkite ant skardos obuolius, tuomet supilkite tolygiai tešlą ir kepkite.
Stebėkite, kad pyragas neperdžiūtų, priklausomai nuo orkaitės, įprastai kepama apie 30 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Kai pyragas iškeps, apiberkite jį cinamonu arba apipilkite karštu šokoladu.
Taip pat į pyragą galima dėti razinų bei įvairių vaisių.
Glaistui galima naudoti tirpintą šokoladą.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-10-12 16:07
Čia visiems kurie kartais abejoja dėl stiklinės kokios talpos (į google įveskite "tomo uzrasai" ir gausit atsakymus

2013-02-14 19:19

2012-11-25 15:59
Pigus,skanus,greitai iskepamas!Jau po 15 min,pyrago nebuvo like,teko dar karta kepti!!
2012-10-14 17:27
labai skanus ir mano vaikui lb patiko 

2017-04-22 22:41