Obuolių pyragas

Obuolių pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, įdarui, 1 valgomasis šaukštas
  • Cukrus, tešlai, 1 stiklinė
  • Obuoliai, įdarui, 6 vienetai
  • Kiaušiniai, įdarui, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, įdarui, 2 valgomieji šaukštai
  • Kvietiniai miltai, tešlai, 2 stiklinės
  • Sviestas, tešlai, 150 gramų
  • Grietinė, įdarui, 1 valgomasis šaukštas
  • Grietinė, tešlai, 30 proc., 100 gramų
  • Kepimo milteliai, tešlai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Kambario temperatūros sviestą išsukame su cukrumi.
    Miltus sumaišome su kepimo milteliais.

  2. Į sviesto masę įmaišome grietinę. Tada beriame miltų mišinį ir maišome. Baigiame minkyti tešlą rankomis.
    Tešla išklojame kepimo formą. Iškloti reikia ir šonus, ir dugną.

  3. Nulupame ir kubeliais supjaustome obuolius. Supjaustytus obuolius sumaišome su cukrumi.
    Išplakame kiaušinius. Įmaišome grietinę, miltus ir obuolius.

  4. Gautą įdarą supilame ant tešlos.

    Pašauname pyragą į 180° C laipsnių orkaitę. Kepame apie 50 minučių.

Receptą atsiuntė: Agnė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Tatvydas
2020-02-22 17:33
Sutinku su visais. Žiauriai geras
Žypsas
2018-09-03 20:09
Labai skanus pyragas ir neesudėtingas tai tikrai
Ana
2018-08-08 20:28
viskas gavosi labai gerai
Erika
2017-04-23 09:48
Išbandyta. Gavosi tikrai neblogas pyragas
Edita
2016-10-04 09:41
Gavosi labai geras pyragas!