Obuolių putėsiai

Obuolių putėsiai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 1 stiklinė
  • Obuoliai, 0.5 kilogramo
  • Kiaušiniai, baltymai, 2 vienetai
  • Vanduo, 2 stiklinės
  • Želatina, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:

Obuoliai nulupami, iškepami 170 laipsnių temperatūros orkaitėje, užpilami vandeniu ir, jam užvirus, pertrinami pro sietelį.
Ataušinta obuolių masė sumaišoma su cukrumi, kiaušinių baltymais, išbrinkinta bei ištirpinta želatina ir plakama, kol masė virsta standžiomis putomis.
Jeigu išplakti putėsiai tiekiami iš karto, želatinos į masę galima nedėti.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Vilė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Daugantas
2012-02-20 20:24
ne cia tai gardesis,tikrai labai skanu!
Ilona
2011-01-03 20:55
Senai senai mociute gamindavo tokius putesius,labai skanu.
vitalė
2009-10-20 15:53
šiaip jau, nei gamint, nei ragaut neteko, bet girdėjau, kad tikrai šaunus gardėsis. beje, jo recepto kaip tik ieškojau. belieka pagamint ir įsitikint