Obuolių putėsiai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 1 stiklinė
- Obuoliai, 0.5 kilogramo
- Kiaušiniai, baltymai, 2 vienetai
- Vanduo, 2 stiklinės
- Želatina, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Obuoliai nulupami, iškepami 170 laipsnių temperatūros orkaitėje, užpilami vandeniu ir, jam užvirus, pertrinami pro sietelį.
Ataušinta obuolių masė sumaišoma su cukrumi, kiaušinių baltymais, išbrinkinta bei ištirpinta želatina ir plakama, kol masė virsta standžiomis putomis.
Jeigu išplakti putėsiai tiekiami iš karto, želatinos į masę galima nedėti.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-01-03 20:55
Senai senai mociute gamindavo tokius putesius,labai skanu.
2009-10-20 15:53
šiaip jau, nei gamint, nei ragaut neteko, bet girdėjau, kad tikrai šaunus gardėsis. beje, jo recepto kaip tik ieškojau. belieka pagamint ir įsitikint 

2012-02-20 20:24