Obuolių pudingas-želė

Obuolių pudingas-želė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 150 gramų
  • Obuoliai, 1 kilogramas
  • Kiaušiniai, baltymai, 4 vienetai
  • Želatina, 10 gramų
Gaminimo instrukcija:

Želatina užpilkite šaltu vandeniu (150 ml).
Obuolius nulupkite ir perpjaukite per pusę, išpjaukite sėklalizdžius.
Obuolius uždenkite folija ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje 40 minučių.
Želatiną ištirpinkite.
Keptus obuolius sutrinkite su cukrumi.
Įmaišykite cukrų.
Išplakite baltymus iki putų.
Obuolių tyrę sumaišykite su tirpinta želatina ir baltymais.
Supilkite į taures ir dėkite į šaldytuvą 3-4 valandoms.

Receptą atsiuntė: Julija
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Donatas
2015-04-24 16:17
Iki putu? Panasiai kaip morengams?
gelė
2014-09-20 13:25
labai skanu ir greitai.
El
2013-07-21 14:51
Bandysim
Greta is sharing 300 coins!
2013-06-20 14:41
labai skanu