Obuolių pudingas-želė

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 150 gramų
- Obuoliai, 1 kilogramas
- Kiaušiniai, baltymai, 4 vienetai
- Želatina, 10 gramų
Gaminimo instrukcija:
Želatina užpilkite šaltu vandeniu (150 ml).
Obuolius nulupkite ir perpjaukite per pusę, išpjaukite sėklalizdžius.
Obuolius uždenkite folija ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje 40 minučių.
Želatiną ištirpinkite.
Keptus obuolius sutrinkite su cukrumi.
Įmaišykite cukrų.
Išplakite baltymus iki putų.
Obuolių tyrę sumaišykite su tirpinta želatina ir baltymais.
Supilkite į taures ir dėkite į šaldytuvą 3-4 valandoms.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-09-20 13:25
labai skanu ir greitai.
2013-07-21 14:51
Bandysim



2013-06-20 14:41
labai skanu 

2015-04-24 16:17