Obuolių pudingas (obuolių pyragas)

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Obuoliai, 1 kilogramas
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
- Sviestas, 100 gramų
- Kondensuotas pienas, sutirštintas, 400 gramų
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Vanilinis cukrus
Gaminimo instrukcija:
Nuluptus obuolius supjaustyti ir apkepti svieste, kol taps auksinės spalvos (apie 4-5 min.).
Tešlai sumaišyti kiaušinius su kondensuotu pienu, miltais ir vaniliniu cukrumi.
Į tešlos masę reikia įdėti ir kepimo miltelių arba sodos šaukštelio.
Tešla turi būti tąsi.
Apkeptus, pravėsusius obuolius įmaišyti į tešlą ir viską sudėti į kepimo formą.
Kepti 185 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30 min.
Tikrai labai skanus, šlapias ir aromatingas obuolių pyragas!
Ir greitai bei lengvai pagaminamas!
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-11-29 19:49
Jau orkaitėje! Nesu mėgeja sėdėti virtuvėje, tad šis receptas rudeninių obuolių krūvai mažinti pats tas
greita, pigu na ir tikėkimės bus skanu 
Ačiū šeiminikei už idėją



Ačiū šeiminikei už idėją


2011-11-13 09:22
Ne nesideda, nes jis kepant į obuolius jug neįsigeria.O kai obuoliai maišosi į tešlą, kartu patenka ir tas išsilydes sviestukas 

2011-11-12 17:53
O į tešlą sviestas nesideda?
2011-10-15 13:21
jeigu jau as iskepiau tai yra pasiekiama visiems
oku2: 





2012-11-30 20:53
Kazin ka darem ne taip, nors laikemes recepto ir pudingo jis neprimena?
Aciu