Obuolių pudingas (obuolių pyragas)

Obuolių pudingas (obuolių pyragas)
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Obuoliai, 1 kilogramas
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
  • Sviestas, 100 gramų
  • Kondensuotas pienas, sutirštintas, 400 gramų
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Vanilinis cukrus
Gaminimo instrukcija:

Nuluptus obuolius supjaustyti ir apkepti svieste, kol taps auksinės spalvos (apie 4-5 min.).
Tešlai sumaišyti kiaušinius su kondensuotu pienu, miltais ir vaniliniu cukrumi.
Į tešlos masę reikia įdėti ir kepimo miltelių arba sodos šaukštelio.
Tešla turi būti tąsi.
Apkeptus, pravėsusius obuolius įmaišyti į tešlą ir viską sudėti į kepimo formą.
Kepti 185 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30 min.
Tikrai labai skanus, šlapias ir aromatingas obuolių pyragas!
Ir greitai bei lengvai pagaminamas!
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Odeta
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Giedre
2012-11-30 20:53
O mes patingejom vesinti obuolius...kazin ar del to gavosi nekoks? Is pradziu iskilo graziai, o isjungtas susmegokarsto pyrago skonis kaip neiskepusiogal saltas bus skanus? Ir dar klausimukas, ar smulkiai ar stambiai pjaustyt obuolius?
Kazin ka darem ne taip, nors laikemes recepto ir pudingo jis neprimena?

Aciu
Ugnė
2012-11-29 19:49
Jau orkaitėje! Nesu mėgeja sėdėti virtuvėje, tad šis receptas rudeninių obuolių krūvai mažinti pats tas greita, pigu na ir tikėkimės bus skanu
Ačiū šeiminikei už idėją
Odeta
2011-11-13 09:22
Ne nesideda, nes jis kepant į obuolius jug neįsigeria.O kai obuoliai maišosi į tešlą, kartu patenka ir tas išsilydes sviestukas
Agne
2011-11-12 17:53
O į tešlą sviestas nesideda?
vyt0606
2011-10-15 13:21
jeigu jau as iskepiau tai yra pasiekiama visiems oku2: