Obuolių ir morkų pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cinamonas, 1.5 arbatinio šaukštelio
- Cukrus, rudasis, 177 gramai
- Gvazdikėliai, malti, 0.25 arbatinio šaukštelio
- Morkos, 0.5 kilogramo
- Muskatas, 0.25 arbatinio šaukštelio
- Obuoliai, 0.5 kilogramo
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Kvietiniai miltai, 237 gramai
- Kvietiniai miltai, rupūs, 237 gramai
- Aliejus, 0.5 stiklinės
- Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
Viename inde sumaišyti miltus, kepimo miltelius ir prieskonius.
Morkas sutarkuoti smulkia burokine tarka, o obuolius stambia.
Kiaušinius išplakti su cukrumi, supilti aliejų ir dar kartą gerai išplakti.
Supilti sausus produktus ir išmaišyti.
Sudėti tarkuotus obuolius bei morkas ir atsargiai išmaišyti.
Sukrėsti tešlą į sviestu pateptą kepimo formą ir kepti 180 laipsnių temperatūros orkaitėje 30-40 minučių.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-01-20 18:33
Labai skanu
2012-12-07 19:50
jo jo tikrai keistas receptas,,,,,bet vistiek as bandysiu kepti ,nes man morkos ir obuoliai labai patinka,,,,,,,,,,,
2012-12-05 18:55
burokine tarka ir stambi tarka tai lygiai tas pats.
2011-07-18 00:23
ne gi nematote,kad zmogus norejo pasityciot is visu,del to parase belekoki recepta is lempos.kur matet kad kas svertu tokiais gramais ,ir keptu tokiam karti bei tokiu laiku pyraga?
2019-09-13 20:30