Obuolių ir morkų pyragas

Obuolių ir morkų pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cinamonas, 1.5 arbatinio šaukštelio
  • Cukrus, rudasis, 177 gramai
  • Gvazdikėliai, malti, 0.25 arbatinio šaukštelio
  • Morkos, 0.5 kilogramo
  • Muskatas, 0.25 arbatinio šaukštelio
  • Obuoliai, 0.5 kilogramo
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 237 gramai
  • Kvietiniai miltai, rupūs, 237 gramai
  • Aliejus, 0.5 stiklinės
  • Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:

Viename inde sumaišyti miltus, kepimo miltelius ir prieskonius.
Morkas sutarkuoti smulkia burokine tarka, o obuolius stambia.
Kiaušinius išplakti su cukrumi, supilti aliejų ir dar kartą gerai išplakti.
Supilti sausus produktus ir išmaišyti.
Sudėti tarkuotus obuolius bei morkas ir atsargiai išmaišyti.
Sukrėsti tešlą į sviestu pateptą kepimo formą ir kepti 180 laipsnių temperatūros orkaitėje 30-40 minučių.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: http://forelle.blogas.lt
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Danguolė
2019-09-13 20:30
Labai ačiū už šį receptą,viskas pavyko ir buvo labai skanus ,nespėjo net atvėst, kaip buvo suvalgytas!
Rusnė
2016-01-20 18:33
Labai skanu
rosita
2012-12-07 19:50
jo jo tikrai keistas receptas,,,,,bet vistiek as bandysiu kepti ,nes man morkos ir obuoliai labai patinka,,,,,,,,,,,
jo
2012-12-05 18:55
burokine tarka ir stambi tarka tai lygiai tas pats.
zoja
2011-07-18 00:23
ne gi nematote,kad zmogus norejo pasityciot is visu,del to parase belekoki recepta is lempos.kur matet kad kas svertu tokiais gramais ,ir keptu tokiam karti bei tokiu laiku pyraga?