Obuolių desertas su varške

Obuolių desertas su varške
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 4 arbatiniai šaukšteliai
  • Obuoliai, 4 vienetai
  • Sirupas, cukraus, 1.5 stiklinės
  • Šokoladas, pieniškas, 100 gramų
  • Varškė, 6 valgomieji šaukštai
  • Sviestas, 50 gramų
  • Želatina, 0.5 valgomojo šaukšto
  • Vanilinis cukrus
  • Uogos, serbentai, vyšnios ar kitos Jūsų mėgstamos, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:

Nuluptus obuolius supjaustykite griežinėliais ir suberkite į verdantį cukraus sirupą bei tuoj pat išgriebkite.
Išspauskite uogų sultis, išspaudas užpilkite maždaug 100 ml vandens, pavirinkite ir perkoškite.
Į nuovirą suberkite cukrų, išbrinkusią želatiną, pakaitinkite iki virimo, supilkite uogų sultis, nukaiskite ir ataušinkite.
Paruoštą želė supilstykite į formeles ir palikite stingti.
Ištrinkite sviestą su cukrumi, varške ir vanile.
Ant sustingusios želė sudėkite obuolių skilteles, ant jų konditeriniu švirkštu suformuokite varškės bokštelius.
Deserto porcijas apibarstykite tarkuotu šokoladu.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Nastiušha
» Rašyti komentarą