Obuolių desertas su varške

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 4 arbatiniai šaukšteliai
- Obuoliai, 4 vienetai
- Sirupas, cukraus, 1.5 stiklinės
- Šokoladas, pieniškas, 100 gramų
- Varškė, 6 valgomieji šaukštai
- Sviestas, 50 gramų
- Želatina, 0.5 valgomojo šaukšto
- Vanilinis cukrus
- Uogos, serbentai, vyšnios ar kitos Jūsų mėgstamos, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
Nuluptus obuolius supjaustykite griežinėliais ir suberkite į verdantį cukraus sirupą bei tuoj pat išgriebkite.
Išspauskite uogų sultis, išspaudas užpilkite maždaug 100 ml vandens, pavirinkite ir perkoškite.
Į nuovirą suberkite cukrų, išbrinkusią želatiną, pakaitinkite iki virimo, supilkite uogų sultis, nukaiskite ir ataušinkite.
Paruoštą želė supilstykite į formeles ir palikite stingti.
Ištrinkite sviestą su cukrumi, varške ir vanile.
Ant sustingusios želė sudėkite obuolių skilteles, ant jų konditeriniu švirkštu suformuokite varškės bokštelius.
Deserto porcijas apibarstykite tarkuotu šokoladu.
Skanaus.
» Rašyti komentarą