Obuoliniai vafliai

Obuoliniai vafliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cinamonas, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Cukrus, 3 valgomieji šaukštai
  • Obuoliai, tarkuoti, 1.5 vieneto
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 3.5 stiklinės
  • Pienas, 1.5 stiklinės
  • Sviestas, tirpintas, 5 valgomieji šaukštai
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Atskirame inde išmaišyti sausus produktus.
Atskirai išplakti kiaušinių trynius su pienu ir sviestu (arba aliejumi).
Suberti sausus produktus ir gerai išplakti.
Įmaišyti tarkuotus obuolius ir iki standžių putų išplaktus baltymus.
Kepti įkaitintoje vaflinėje, kol gražiai paruduos.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: http://forelle.blogas.lt
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Klaustuke
2011-06-11 09:28
Ten tie obuoliai kepti ant virsaus, ar koncervuoti?
Tina
2011-06-10 22:49
skamba labai skaniai.....bandysiu daryt...jei patiks,receptas keliaus toliau....
Raminta
2010-12-19 17:53
O kaip tie ant virsaus obuoliai gaunasi? Su sirdelem?
(anonimas)
2010-11-25 15:51
TURI BUTI LABAI SKANU
Kepejas
2010-11-14 15:00
normalus visai tik sviezio cinamono turekit, nes musiskis senas bv biki kartumo dave