Obuoliniai trupiniai

Obuoliniai trupiniai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Avižos, košė, 50 gramų
  • Cukraus pudra, 2.5 valgomojo šaukšto
  • Obuoliai, 4 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 100 gramų
  • Vanduo, 2 valgomieji šaukštai
  • Sviestas, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros.
Obuolius nulupkite, išimkite sėklalizdžius, supjaustykite plonomis skiltelėmis ir sudėkite į kepimo indą.
Apibarstykite cukraus pudra ir apipilkite 2 šaukštais verdančio vandens.
Viename dubenyje sumaišykite miltus, likusią cukraus pudrą ir avižas.
Pridėkite sviesto ir sutrinkite, kad gautumėte trupinių masę.
Gautus trupinius užberkite ant obuolių ir kepkite apie 40-45 min., kol trupiniai įgauna auksinį atspalvį.
Patiekite su plakta grietinėle, skystu pudingu ar kitokiu Jūsų mėgstamu kremu.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Renata
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Karina
2014-07-31 18:45
ZIAURIAI SKANU! sveikuolai, pirmyn i virtuve
Evelina, 15m
2014-07-31 18:40
tikrai skanus receptas, priminė grūzdintus javainius dar dadėjau į trupinių tešla šaukštelį cukraus, tai pakankamai saldu buvo Siūlau pabandyt su liesu jogurtu, pasaka...