Obuoliniai „Ežiukai“

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 50 gramų
- Obuoliai, 1.5 kilogramo
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 250 gramų
- Varškė, 250 gramų
- Aliejus, augalinis, 2 valgomieji šaukštai
- Kepimo milteliai, pakelis, 1 vienetas
- Mineralinis vanduo, 4 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Nuluptus obuolius supjaustykite labai mažais gabalėliais ir pašlakstykite citrinų sultimis.
Iš kitų produktų paruoškite tešlą ir įmaišykite į ją obuolius.
Skardą išklokite kepimo popieriumi, ant jos šaukštu formuokite tešlos kauburėlius, palikdama nemažus tarpus, nes kepami pyragėliai padidėja.
Kepkite 20 min. iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
Skanaus.
» Rašyti komentarą