Obuoliniai „Ežiukai“

Obuoliniai „Ežiukai“
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 50 gramų
  • Obuoliai, 1.5 kilogramo
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 250 gramų
  • Varškė, 250 gramų
  • Aliejus, augalinis, 2 valgomieji šaukštai
  • Kepimo milteliai, pakelis, 1 vienetas
  • Mineralinis vanduo, 4 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Nuluptus obuolius supjaustykite labai mažais gabalėliais ir pašlakstykite citrinų sultimis.
Iš kitų produktų paruoškite tešlą ir įmaišykite į ją obuolius.
Skardą išklokite kepimo popieriumi, ant jos šaukštu formuokite tešlos kauburėlius, palikdama nemažus tarpus, nes kepami pyragėliai padidėja.
Kepkite 20 min. iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Nastiušha
» Rašyti komentarą