Obuolinės spurgos

Obuolinės spurgos
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukraus pudra
  • Cukrus, 3 valgomieji šaukštai
  • Obuoliai, 2 vienetai
  • Vanilė, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
  • Pienas, 0.75 stiklinės
  • Druska, 0.25 arbatinio šaukštelio
  • Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Aliejus, augalinis, 2 stiklinės
  • Kepimo milteliai, 1.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:

Sumaišykite viename dubenyje visus sausus ingredientus.
Atskirame dubenėlyje sumaišykite kiaušinius, pieną, vanilę ir du šaukštus Jūsų pasirinkto aliejaus.
Į gautą mišinį įmaišykite sausų ingredientų mišinį ir sudėkite nuluptus, be sėklų, sutarkuotus obuolius ir viską gerai išmaišykite, kad gautųsi vientisa masė.
Įkaitinkite virš vidutinės ugnies puode arba gilioje keptuvėje 2 stiklines aliejaus.
Naudojant šaukštą arba mažą samtelį pilkite tešlą į aliejų, kad susiformuotų apvalūs stori blyneliai ir vartant kepkite, kol jie įgauna auksinę spalvą.
Iškeptus blynelius išgriebkite kiaurasamčiu ant popieriniu rankšluosčiu išklotos lėkštės.
Leiskite jiems atvėsti ir tuomet apibarstykite cukraus pudra.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Janina
» Rašyti komentarą