Obuolinė duonelė

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cinamonas, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Cukrus, 150 gramų
- Obuoliai, 500 gramų
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Kvietiniai miltai, 250 gramų
- Kepimo milteliai, pakelis, 0.5 vieneto
- Vanilinis cukrus, pakelis, 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Cukrų, cinamoną, vanilinį cukrų, kiaušinius, miltus su kepimo milteliais gerai sumaišykite.
Obuolius nulupkite, išėmusi sėklalizdžius supjaustykite mažais gabalėliais ir įmaišykite į tešlą.
Sukrėskite tešlą į riebalais išteptą kepimo formą (siauresnę su aukštais kraštais ar bet kokią kitokią), ir kepkite 40-45 min. iki 160 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
Atvėsintą patiekite supjausčiusi trikampiais - kaip pyragą, arba riekelėmis - kaip duoną, kurią skanu valgyti su sviestu.
Patarimas: Jei obuoliai labai sultingi, užteks ir 400 g arba 2-3 didelių obuolių.
Skanaus!
» Rašyti komentarą