Obuolinė duonelė

Obuolinė duonelė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cinamonas, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Cukrus, 150 gramų
  • Obuoliai, 500 gramų
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 250 gramų
  • Kepimo milteliai, pakelis, 0.5 vieneto
  • Vanilinis cukrus, pakelis, 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:

Cukrų, cinamoną, vanilinį cukrų, kiaušinius, miltus su kepimo milteliais gerai sumaišykite.
Obuolius nulupkite, išėmusi sėklalizdžius supjaustykite mažais gabalėliais ir įmaišykite į tešlą.
Sukrėskite tešlą į riebalais išteptą kepimo formą (siauresnę su aukštais kraštais ar bet kokią kitokią), ir kepkite 40-45 min. iki 160 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
Atvėsintą patiekite supjausčiusi trikampiais - kaip pyragą, arba riekelėmis - kaip duoną, kurią skanu valgyti su sviestu.
Patarimas: Jei obuoliai labai sultingi, užteks ir 400 g arba 2-3 didelių obuolių.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Nastiušha
» Rašyti komentarą