Obuolienė

Obuolienė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Apelsinai, žievelė
  • Cinamonas
  • Cukrus, 1.5 kilogramo
  • Obuoliai, rūgstesni, 5 kilogramai
Gaminimo instrukcija:

Vienodo dydžio, vienodo prinokimo obuolius plonai nulupkite ir pjaustykite į 8 dalis, išimkite sėklalizdžius. Skilteles sudėkite į emaliuotą indą, užberkite cukrumi, išmaišykite ir palikite per naktį kambario temperatūroje.
Kitą dieną pusę obuolių skiltelių išimkite, o likusias virkite ant stiprios ugnies vis pamaišant. Po 15-20 min., kai obuolių skiltelės sutižta, berkite cinamoną, supilkite paliktas obuolių skilteles ir dar maišant pavirkite apie 10-15 min. Karštą obuolienę supilstykite į iškaitintus stiklainius ir tuoj pat hermetiškai uždarykite dezinfekuotais dangteliais.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
gabriele
2015-12-19 17:55
na apelsinai nebutini, ziurint kokia darai,
rasa
2014-08-02 21:14
kai as dariau tai reikejo 1 kilo apelsinu ir dejau virdama smulkintus ir be odeles labai skanu
ramune
2014-08-02 19:42
O apelsinai kam?
koks tavo reikalas?
2010-10-06 22:07
Nepatiko
rasa
2010-08-17 13:58
Įdedu dar vanilės - iš akies