Obuoliai trapioje tešloje

Obuoliai trapioje tešloje
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukraus pudra
  • Cukrus, 100 gramų
  • Margarinas, 100 gramų
  • Obuoliai, 6 vienetai
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 200 gramų
  • Razinos
Gaminimo instrukcija:

Iš miltų, margarino, kiaušinio ir 5 šaukštų cukraus užminkyti trapią tešlą, iškočioti ją ir išpjaustyti 10-15 cm dydžio kvadratais. Į nuluptų, išvalytų obuolių tuštumas įdėti razinų su likusiu cukrumi arba uogiene. Tada obuolius sudėti ant tešlos kvadratų, o tešlos kampus sukišti į buvusią sėklalizdžių vietą. Kepti pyragėlius karštoje orkaitėje, kol jie pasidarys gražiai gelsvi. Išimtus iš orkaitės ir dar karštus apibarstyti cukraus pudra. Valgyti karštus arba šaltus. Skanaus!

Receptą atsiuntė: Jurgita
» Rašyti komentarą