Obuoliai trapioje tešloje

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukraus pudra
- Cukrus, 100 gramų
- Margarinas, 100 gramų
- Obuoliai, 6 vienetai
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 200 gramų
- Razinos
Gaminimo instrukcija:
Iš miltų, margarino, kiaušinio ir 5 šaukštų cukraus užminkyti trapią tešlą, iškočioti ją ir išpjaustyti 10-15 cm dydžio kvadratais. Į nuluptų, išvalytų obuolių tuštumas įdėti razinų su likusiu cukrumi arba uogiene. Tada obuolius sudėti ant tešlos kvadratų, o tešlos kampus sukišti į buvusią sėklalizdžių vietą. Kepti pyragėlius karštoje orkaitėje, kol jie pasidarys gražiai gelsvi. Išimtus iš orkaitės ir dar karštus apibarstyti cukraus pudra. Valgyti karštus arba šaltus. Skanaus!
» Rašyti komentarą