Obuoliai tešloje

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 50 gramų
- Obuoliai, 3 vienetai
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Kvietiniai miltai, 150 gramų
- Pienas, 150 mililitrų
- Aliejus
- Grietinė, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
Atskirkite kiaušinių trynius nuo baltymų. Trynius išplakite su cukrumi. Įmaišykite grietinę, pieną ir miltus.
Baltymus išplakite iki putų. Tuomet atsargiai įmaišykite į tešlą. Kad baltymai geriau plaktųsi, įberkite žiupsnelį druskos.
Išpjaukite specialiu peiliu obuolių šerdis.
Supjaustykite obuolius 6-7 mm storio griežinėliais.
Įkaitinkite keptuvėje aliejų.
Merkite obuolių griežinėlius į tešlą ir kepkite, kol abi pusės gražiai pagels.
Skanaus :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-08-25 19:08
Rašo ir nedarašo.
Skuryte šiap jau reike ir nulupti, nes nelimpa tešla. Miltu truputis daugiau turetu buti negu rašo.
Visumoj nieko ypatingo

Visumoj nieko ypatingo

2015-07-20 22:47