Obuoliai tešloje

Obuoliai tešloje
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 50 gramų
  • Obuoliai, 3 vienetai
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 150 gramų
  • Pienas, 150 mililitrų
  • Aliejus
  • Grietinė, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:

Atskirkite kiaušinių trynius nuo baltymų. Trynius išplakite su cukrumi. Įmaišykite grietinę, pieną ir miltus.
Baltymus išplakite iki putų. Tuomet atsargiai įmaišykite į tešlą. Kad baltymai geriau plaktųsi, įberkite žiupsnelį druskos.
Išpjaukite specialiu peiliu obuolių šerdis.
Supjaustykite obuolius 6-7 mm storio griežinėliais.
Įkaitinkite keptuvėje aliejų.
Merkite obuolių griežinėlius į tešlą ir kepkite, kol abi pusės gražiai pagels.
Skanaus :)

Receptą atsiuntė: Karolina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Vida
2015-07-20 22:47
Liuks
vyrukas
2012-08-25 19:08
Rašo ir nedarašo. Skuryte šiap jau reike ir nulupti, nes nelimpa tešla. Miltu truputis daugiau turetu buti negu rašo.
Visumoj nieko ypatingo