Obuoliai švediškai

Obuoliai švediškai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Citrinos, žievelė
  • Cukraus pudra, 1 arbatinis šaukštelis
  • Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
  • Migdolai, 40 gramų
  • Obuoliai, 300 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
  • Sviestas, 40 gramų
Gaminimo instrukcija:

Obuolius nuvalyti, smulkiai supjaustyti.
Nedideliame vandens kiekyje ištirpinti 1 šaukštą cukraus ir užvirti.
Po to suberti į vandenį obuolius ir troškinti ant stiprios ugnies uždarame inde 2-3 min.
Atskirai išplakti kiaušinio trynį su sviestu ir likusiu cukrumi.
Į šią masę sudėti smulkintus migdolus, miltus, citrinų sultis ir žievelę, o po to kiaušinio baltymus, išplaktus su šaukšteliu cukaus pudros.
Kepimo formą ištepti aliejumi, sudėti obuolius, užpilti migdolų mase ir kepti apie 10 min. 200 laipsnių orkaitėje.

Receptą atsiuntė: Marija
» Rašyti komentarą