Obuoliai švediškai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Citrinos, žievelė
- Cukraus pudra, 1 arbatinis šaukštelis
- Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
- Migdolai, 40 gramų
- Obuoliai, 300 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
- Sviestas, 40 gramų
Gaminimo instrukcija:
Obuolius nuvalyti, smulkiai supjaustyti.
Nedideliame vandens kiekyje ištirpinti 1 šaukštą cukraus ir užvirti.
Po to suberti į vandenį obuolius ir troškinti ant stiprios ugnies uždarame inde 2-3 min.
Atskirai išplakti kiaušinio trynį su sviestu ir likusiu cukrumi.
Į šią masę sudėti smulkintus migdolus, miltus, citrinų sultis ir žievelę, o po to kiaušinio baltymus, išplaktus su šaukšteliu cukaus pudros.
Kepimo formą ištepti aliejumi, sudėti obuolius, užpilti migdolų mase ir kepti apie 10 min. 200 laipsnių orkaitėje.
» Rašyti komentarą