Obuolbaronkės (su alumi)

Obuolbaronkės (su alumi)
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Obuoliai, dideli, 2 vienetai
  • Miltai, 200 gramų
  • Alus, tamsus, 100 mililitrų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Razinos, 1 sauja
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Cinamonas, 1 arbatinis šaukštelis
Papuošimui:
  • Cukraus pudra
Kepimui:
  • Aliejus
Gaminimo instrukcija:
  1. Obuolius nebūtina nulupti, išimti sėklides bei supjaustyti griežinėliais - jų turi gautis apie 8-10.

  2. Į dubenį suberti miltus, kepimo miltelius, cinamoną, įmušti kiaušinį, supilti alų. Suberti susmulkintas razinas ir gerai išmaišyti. Turi gautis grietinės tirštumo tešla, jeigu ji per skysta, pridėti šiek tiek miltų.

  3. Obuolių griežinėlius apvolioti šioje tešloje ir kepti vartant. Iškepus nusausinti nuo riebalų ant popierinės servetėlės. Prieš patiekiant apibarstyti cukraus pudra. Skanaus.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: silvija
» Rašyti komentarą