Nuostabaus skonio nugarinės kepsniukas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, malti, 2
- Medus, 0.5 valgomojo šaukšto
- Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Actas, raudonojo vyno, 0.25 stiklinės
- Kiaulienos nugarinė, gabaliukas, 500 gramų
- Vorčesterio padažas, 0.25 stiklinės
- Raudonėliai, švieži, kapoti, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
1. Sumaišykite visus marinato ingredientus ir jame apvoliokite stambiai supjaustytus nugarinės gabalus. Sandariai uždarykite indą, jog geriau išsimarinuotų. Geriausia laikyti per nakt. Jei neturite laiko pakaks ir 3 valandų (įviniokite į spec. popierių ar foliją, kad geriau išsimarinuotų).
2. Kepti orkaitėje arba grilyje. Grilyje kepame ant kaitrios ugnies apie 3 minutes iš kiekvienos pusės. Orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje apie 30 min.
3. Iškepus kepsnius keliolikai minučių padėkite šaltai, kad išsiskirtų daugiau sulčių. Nebijokite šaltų valgyti neteks :).
4. Patiekti su mėgiamomis salotomis, daržovėmis ar kuo kitu :).
Skanaus!
» Rašyti komentarą