Nuostabaus skonio nugarinės kepsniukas

Nuostabaus skonio nugarinės kepsniukas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, malti, 2
  • Medus, 0.5 valgomojo šaukšto
  • Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Actas, raudonojo vyno, 0.25 stiklinės
  • Kiaulienos nugarinė, gabaliukas, 500 gramų
  • Vorčesterio padažas, 0.25 stiklinės
  • Raudonėliai, švieži, kapoti, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

1. Sumaišykite visus marinato ingredientus ir jame apvoliokite stambiai supjaustytus nugarinės gabalus. Sandariai uždarykite indą, jog geriau išsimarinuotų. Geriausia laikyti per nakt. Jei neturite laiko pakaks ir 3 valandų (įviniokite į spec. popierių ar foliją, kad geriau išsimarinuotų).


2. Kepti orkaitėje arba grilyje. Grilyje kepame ant kaitrios ugnies apie 3 minutes iš kiekvienos pusės. Orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje apie 30 min.

3. Iškepus kepsnius keliolikai minučių padėkite šaltai, kad išsiskirtų daugiau sulčių. Nebijokite šaltų valgyti neteks :).

4. Patiekti su mėgiamomis salotomis, daržovėmis ar kuo kitu :).

Skanaus!

Receptą atsiuntė: Agnė
» Rašyti komentarą