Nugarinės kepsnys

Nugarinės kepsnys
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Džiūvėsėliai
  • Majonezas, 1 valgomasis šaukštas
  • Pienas, 100 gramų
  • Kiaulienos nugarinė, 400 gramų
  • Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:

Mėsą supjaustom ir pamušam, dedam į indą, į kurį sudedam majonezą ir visus prieskonius, mėsą gerai išmaigom, taip geriau prisigeria prieskonių.
Tada imame gabaliuką mėsos ir pamirkom plaktam kiaušiny ir džiuvėsėliuose, kepame keptuvėje iš abiejų pusių.
Iškepusius kepsnius apibarstome tarkuotu sūriu.

Receptą atsiuntė: Jolanta.M
» Rašyti komentarą