Nugarinės kepsnys

Nugarinės kepsnys
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai
  • Krapai, 1 valgomasis šaukštas
  • Petražolės, 1 valgomasis šaukštas
  • Rozmarinas, šakelės, 1 vienetas
  • Svogūnai, 3 vienetai
  • Majonezas, 250 mililitrų
  • Kiaulienos nugarinė, 1.5 kilogramo
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Kiaulienos nugarinę supjaustome norimo dydžio ir storio kepsniais.
Į majonezą įmaišome smulkintus svogūnus, petražoles, krapus, rozmariną ir šiame majonezo marinate apvoliojame kepsnius. Marinuojame apie 12 valandų.
Prieš kepant kepsnius apibarstome druska ir šviežiai maltais pipirais.
Kepame virš karštų žarijų.

Receptą atsiuntė: Ieva
» Rašyti komentarą