Nugarinės kepsnys

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Krapai, 1 valgomasis šaukštas
- Petražolės, 1 valgomasis šaukštas
- Rozmarinas, šakelės, 1 vienetas
- Svogūnai, 3 vienetai
- Majonezas, 250 mililitrų
- Kiaulienos nugarinė, 1.5 kilogramo
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Kiaulienos nugarinę supjaustome norimo dydžio ir storio kepsniais.
Į majonezą įmaišome smulkintus svogūnus, petražoles, krapus, rozmariną ir šiame majonezo marinate apvoliojame kepsnius. Marinuojame apie 12 valandų.
Prieš kepant kepsnius apibarstome druska ir šviežiai maltais pipirais.
Kepame virš karštų žarijų.
» Rašyti komentarą