Netradicinis Svetlanos skruzdėlynas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Grietinė, 1 litras
- Cukrus, + 1 stiklinė, 200 gramų
- Kiaušiniai, 6 vienetai
- Kvietiniai miltai, 200 gramų
- Aguonos, 3 valgomieji šaukštai
- Krakmolas, 2 valgomieji šaukštai
- Citrinos rūgštis, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Iš miltų, 200 gramų cukraus, kiaušinių ir krakmolo gaminamas biskvitas.
Kiaušinius ištrinu su 200 g cukraus, miltus sumaišau su krakmolu ir palengva maišant įsijoju į kiaušinių bei cukraus masę.
Skardą ištepu riebalais ir supilu į ją tešlą.
Kepu didelėje skardoje 200 laipsnių karštumo orkaitėje apie 20-25 minutes. Iškepusį ataušinu.Kremui grietinę suplaku su 1 stikline cukraus, dedu rūgštelę, aguonas ir viską sumaišau.
Biskvitą laužau rankomis po nedidelį gabalėlį, mirkau į kremą ir dedu gabaliuką po gabaliuko ant tortinės, formuodama „skruzdėlyną“.
Viršų užpilu tirpintu šokoladu ir apibarstau migdolų plokštelėmis bei pabarstukais.
Skana
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-02-24 20:41
Kur jau čia sveikiau, litras grietinės, pusė kilo cukraus
Ir visa tai suvalgai, ne taip kaip aliejų, kurio tik nedidelė dalis verdant įsigeria 


2014-09-23 19:07
sutinku as ir is pirmo zvilgsnio pagalvojau saldusis ugnikalnis ir fantastiskai puikiai atrodo ir nesudetinga. sauni ideja 

2011-11-23 16:24



2011-08-18 18:06
ugnikalnis, o ne skruzdelynas



2016-01-09 19:22