Netikros vištų blauzdelės

Netikros vištų blauzdelės
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai, malti
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 250 gramų
  • Jogurtas, 0.75 stiklinės
  • Druska
  • Aliejus, (kepimui)
  • Kepimo milteliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Vištienos faršas, 500 gramų
Gaminimo instrukcija:

Papildomai dar reikės sūrių lazdelių.
Iš jogurto, kepimo miltelių, šiek tiek druskos ir miltų užminkykite tešlą (ji turi būti minkšta ir nelipti prie rankų).
Iškočiokite tešlą į 1 mm storio blyną ir supjaustykite 3 cm pločio juostelėmis.
Vištienos faršą sumaišykite su susmulkintu svogūnu, druska bei pipirais.
Iš paruoštos vištienos suformuokite kukuliukus ir apspauskite jais sūrias lazdeles.
Viską apvyniokite tešlos juostelėmis.
Į keptuvę supilkite aliejų, įkaitinkite ir vartant gerai apkepkite.
Patiekite šiltas su mėgstamu garnyru.
Gero apetito!

Receptą atsiuntė: Rosita
» Rašyti komentarą
» Komentarai
cypliau
2016-03-12 21:42
Mes norinorib
sūrios lazdelės ?
2016-01-09 01:58
Tai duonos kepinių gaminys skirtas prie alaus pakramtyti ar iš neturėjimo kas veikti pagraužti.Nes skonis tų sūrių lazdelių nelabai koks,kietos,limpa prie dantų.O čia jų panaudojimo būdas,ko gero yra pats tinkamiausias.
Daiva
2014-06-05 16:16
Jau kelinta karta gaminu,tik snd pakepinu svogunus...visiems labai patinka...
Neringa
2013-12-05 14:25
Kai as kepiau i vidu dejau surio lazdele pik nik. Vyrui labai patiko ir jau kelis kartus prase, kad dar karteli pagaminciau.
ginta
2013-09-28 19:49
o man iskilo klausimas: kokio dydzio keptuve turi but, kad tilptu tos lazdeles su vista plius? ar galima kepti orkaitej?